odpověďi na anonymní a speciální názory

15.08.2011 15:05

vzkaz od ANONYMNÍ osoby :-D

zabal to ty retade dementní,neumíš hrát,neumíš zpívat,jsi buzna,přestaň si hrát
 na borce,neser se do punku s těma hovnama co tvoříš,nejsi punk a nikdy
 nebudeš,těším se až budeš hrá někde v okolí,osobně ti přijdu rozšlapat tu tvou
 odpornou tlamu ty ubohé dítě,dotknul jsi se velice citlivého tématu,tvá píseň
 styl pop punkový je urážka všeho a všech tohle jsi přesral...tohle je punk ty
 pičo 

 

Vzkaz od nás :-) :-D

To co tvoříme za hudbu je naše věc, tak poslouchej pořád tu svoji ,v tom ti nikdo nebrání jen máme song styl pop punkový, to je proti těm co se do naší hudby neustále naváží a neumí napsat normální komentař jen nadávky, ty jsi jeden z nich, tak je to pro tebe taky. A myslím že PUNK ! a POP PUNK je totální rozdíl PUNK samotně osobně je tvrdá muzika POP PUNK právě že není, je to melodická hudba a navíc ta písnička na nás nesedí ,protože hrajeme ROCK POP takže si hleď svýho dík :-)

(TOHLE SE MUSELO ZVEŘEJNIT JE TO PRO VŠECHNY .JESTLI SI NĚKDO MYSLÍ ,ŽE KDYŽ NAPÍŠE NADÁVKY A ZAČNE VYHROŽOVAT ZMLÁCENÍM ATD :-D ŽE S TÍM ZKONČÍME, TAK TO SE TEN DOTYČNÝ MÝLÍ TAK CELKOVĚ TO VYZNÍ TAK AŤ SI POSLOUCHÁ KAŽDEJ CO CHCE A NESERE SE DO NÁS ,ALE TAK KDYŽ HO TO BAVÍ :-) TAK AŤ SI ZNOVA POSLECHNE PÍSNIČKU STYL POP PUNKOVÝ JESTLI MU TO NEBYLO JEŠTĚ DOST JASNÝ! :-) ) NÁS TO PROSTĚ BAVÍ A PÍSNIČKOU STYL POP PUNKOVÝ NIKOHO NEURÁŽÍME JE TO JEN PRO TY CO SE CHYSTAJÍ URÁŽET NÁS.... DÍK ZA POZORNOST :-)

 

Názor od Michala Zemana (z youtube)

Strašně mi vadí, a nebudu asi jedinej, hlas zpěváka. To není zpěv, ale mluva jedním tónem. Žádné výšky, energie, intonace, charisma. Být jim, tak radši budu hrát na kytaru a přenechám zpěv druhému kytaristovi, co občas dělá "křoví". Vzhledem k písničkám - opakující se rify bicích, žádná energie ani originalita. Texty o ničem. Nebudu jediný, kdo tohle tvrdí, kapela by potřebovala někoho, kdo by jim pomohl udělat pár změn. Např. Vyhodit zpěváka!

 

vzkaz od nás :-)

No tak je to třeba mluva kdyby se to nelíbílo nikomu tak kapela nemá žádné fanoušky že tam není originalita to možná díky té tvoji takzvaně nazvané (mluvě) je to originální nelíbí se to tobě nelíbí se to třeba i někomu jinému ale jsou tu lidi kterým se to líbí a pro ně my hrajem (vždycky se kapela někomu líbí a někomu ne ty jsi zrovna ten komu se to nelíbí ) jinak díky za názor vážíme si toho...

 

NÁŠ DALŠÍ SPECIÁLNÍ NÁZOR K VEŘEJNOSTI JE PŘÍMO Z YOUTUBE JE TO TEDY PRO LIDI ZE STEJNÝM NÁZOREM ...

 

Diskusní téma: JAKÝ MÁTE NÁZOR VY ? :-)

Datum: 24.08.2011

Vložil: Andrea

Titulek: Endy

Zpívá dost dobře co výc říct :)

Datum: 24.08.2011

Vložil: Iwias-Fanoušek

Titulek: 8-)

JE TO DEBIL!!!! Nechápu ho, pokud se mu ta hudba nelíbí tak aŤ to neposlouchá a hlavně ať to takhle debilně nekomentuje... vyhrožování? prej rozbiju ti hubu... panebože beztak to píše nějakej dement kterej klukum závidí... Kluci jsou náhodou dost šikovní ( a hezcí :P) ... já nemám ráda nějakou hudbu ale nenadávám na ní... prostě ji jen neposlouchám... a řeknu vám ty písničky co píše Luky... jsou lepší než od nějakejch světovejch interpretu... a hlavně nikoho nevyužívají ke svoji slávě... dělají to sami a s láskou k hudbě... Miluju je .... a ten debil co to napsal tak ho chcu potkat.... JE TO DEBIL!!!!

Datum: 24.08.2011

Vložil: Endy

Titulek: Re: 8-)

A debil taky není to si nejspíš ty když svou inteligentnost dokážeš jen psát tím se ponižuješ akorát ty

Datum: 25.08.2011

Vložil: Iwias

Titulek: Re: Re: 8-)

Mno tak se ponižuju... mě je to fuk.. já jen napsala to co jsem měla na srdci.... papa :-*

Datum: 25.08.2011

Vložil: Luk

Titulek: Re: Re: 8-)

já si myslím že to napsala tak jak to viděla .-) a to je dobře

Datum: 24.08.2011

Vložil: Lucka

Titulek: ..

Náhodou on zpívá hezky a hrajou dobře :))

Datum: 24.08.2011

Vložil: Luk

Titulek: :-)

:-)

Přidat nový příspěvek